Service & Onderhoud

Bij Jan Kooij 2Wielers bent u verzekerd van de beste service, onderhoud en reparaties van Nijmegen. Ons enthousiaste team van verkopers en monteurs staat met veel plezier voor u klaar! Zowel in onze winkel als in de werkplaats wordt u geholpen door gespecialiseerd en vakkundig personeel.

De service van Jan Kooij Nijmegen

Naast kwaliteit en betrouwbaarheid, staat ook service hoog in het vaandel bij Jan Kooij. Deze servicegerichtheid uit zich op verschillende manieren. Zo komen wij uw fiets gratis ophalen voor een reparatie wanneer er binnen twee jaar na aankoop een defect ontstaat. Natuurlijk brengen wij de fiets ook weer geheel gratis bij u thuis terug. Na deze twee jaar kunt u uiteraard ook nog gebruik maken van onze ophaal- en bezorgservice. In dat geval betaalt u een klein (en zeer scherp) tarief. Daarnaast krijgt u de eerste onderhoudsbeurt van ons cadeau wanneer u een nieuwe fiets (kinderfietsen uitgezonderd) koopt bij Jan Kooij! De tweede onderhoudsbeurt bieden wij tegen een zeer scherp gereduceerd tarief aan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u tijdens onderhoud aan uw fiets ineens te voet naar uw werk moet. Bij Jan Kooij krijgt u namelijk een gratis vervangende fiets ter beschikking tot uw eigen fiets weer klaar is voor gebruik!

Onderhoud en reparatie door vakkundige monteurs

In de werkplaats van Jan Kooij in Nijmegen staan onze gediplomeerde monteurs vijf dagen in de week klaar om u te helpen. Onze medewerkers worden met regelmaat bijgeschoold. Hierdoor bieden wij u service en onderhoud van het hoogste niveau. Bovendien zijn zij hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied. Voor zowel reguliere reparaties als onderhoudsbeurten aan uw fiets bent u bij Jan Kooij 2Wielers aan het juiste adres. Wij kijken uw fiets met plezier grondig na en zorgen dat deze weer in perfecte conditie is. Zo kunt u met een gerust hart weer op pad!