Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team bij dé fietsenwinkel van Nijmegen? Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde fiets liefhebbers die onze klanten willen helpen om de perfecte fiets te vinden, te repareren en te genieten van uitstekende service.

Ben jij net zo enthousiast over deze functies als wij? Stuur ons dan je cv en vertel waarom we jou absoluut niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Frank via frank@jankooij.nl of bel naar 024-2122150.

Verkoopadviseur – fietsfanaten gezocht!

Ben jij de persoon die gaat voor de onvergetelijke klantbeleving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Aan onze mooie showroom in Nijmegen willen we graag een nieuwe verkoopadviseur toevoegen. Als jij energie haalt uit het bieden van een buitengewone service aan klanten en hen helpt bij de aankoop van een nieuwe fiets of onderdelen, wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Medewerker werkplaats

Wil jij graag de beste service bieden en fietsen weer tiptop in orde maken? Dan zoeken wij jou! Voor onze fietsenwinkel in Nijmegen zijn wij op zoek naar een werkplaatsmedewerker. Dus krijg jij energie van het bieden van service aan onze klanten? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct