Zakelijke verkoop

De mobiliteitspartner in de regio Gelderland

Bij Jan Kooij selecteren we onze fietsen zorgvuldig, met een focus op A-merk fietsen specifiek voor intensief zakelijk gebruik. Of u nu op zoek bent naar snelle en efficiënte fietsen voor woon-werkverkeer, robuuste cargo-fietsen voor goederenverkeer of betrouwbare fietsen voor zakelijke diensten, wij hebben de geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Kwaliteiten en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze fietsen zijn gemaakt om de dagelijkse uitdagingen van zakelijk gebruik te weerstaan, waardoor u altijd kunt rekenen op uw fiets ongeacht de situatie.

Slimme oplossingen, altijd passend!

✔️ Voor elk bedrijf op maat

Zakelijke fietsen kopen, voor MKB, uitzendorganisaties, verhuurbedrijven en overheid. Met een slimme projectaanpak verzorgen wij enkele stuks of een complete partij.

✔️ Lease regeling

Ondersteun werknemers door een zakelijke fietslease-regeling af te sluiten en maak fietsen aantrekkelijk. U stimuleert zo een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl.

✔️ Fietsverhuur

Het verhuren van fietsen aan andere bedrijven of organisaties, zoals recreatieparken, hotels of een verhuurbedrijf. De fietsen kunnen verhuurt worden aan klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bedrijf?

Naast ons geselecteerde aanbod bieden we nog veel meer fietsoplossingen op maat! Ben jij benieuwd naar dé oplossing voor jou bedrijf? Neem dan contact op met Frank.