Over Jan Kooij

Wie in Nijmegen en omgeving aan fietsen denkt, denkt aan Jan Kooij 2Wielers. Niet voor niks is Jan Kooij al meer dan vijftig jaar een begrip in de regio. U bent hier aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands fiets, reparatie en onderhoud en een uitgebreid aanbod aan fiets-benodigdheden (kleding, sloten, fietscomputers, gereedschap en meer). Bij Jan Kooij in Nijmegen vindt u alles wat met fietsen te maken heeft; tegen een eerlijke prijs en met uitstekende service!

De fietsen van Jan Kooij 2Wielers

Bij Jan Kooij 2Wielers is er voor iedereen een fiets te vinden. Met meer dan 900 m2 aan winkeloppervlak en een uitgebreid assortiment beschikt Jan Kooij gegarandeerd over de fiets die het beste aansluit bij uw behoeftes. Op zoek naar een stijlvolle stadsfiets, een sportieve mountainbike of racefiets, een elektrische fiets of een kinderfiets voor de kleine? Uw ideale fiets vindt u bij Jan Kooij. Naast een uitgebreid assortiment aan nieuwe fietsen hebben wij ook een groot aanbod aan tweedehands fietsen. Jan Kooij 2Wielers hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom vindt u in ons assortiment enkel fietsen van de vertrouwde A-merken als Batavus, Cube en Gazelle. Neem vast een kijkje in ons assortiment, of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag met passend advies aan de juiste fiets!

Fietsen

De topservice van Jan Kooij

Wij beschikken over een enthousiast team van deskundige medewerkers dat vijf dagen in de week klaar staat om u te helpen. Ons winkelpersoneel staat u met deskundig en eerlijk advies bij om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met dank aan onze grote voorraad kunnen wij in veel gevallen uw nieuwe fiets snel leveren. Uiteraard volledig op maat afgesteld. In de werkplaats van Jan Kooij staan onze gediplomeerde monteurs voor u klaar om uw fiets van vakkundige reparaties en/of onderhoud te voorzien. Dat is de service van Jan Kooij 2Wielers!

Meer over onze service