Fietsen

Bij Jan Kooij 2Wielers kunt u al meer dan 50 jaar terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen. Het is dan ook niet voor niets dat Jan Kooij al jaren een begrip is in Nijmegen en omstreken als het gaat om fietsen van alle soorten, maten en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle merken en types fietsen die het assortiment van Jan Kooij rijk is. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van ons deskundige team? U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze winkel in Nijmegen. Wij helpen u graag verder!

A-merk fietsen

Wij verkopen natuurlijk niet zomaar fietsen. In de winkel van Jan Kooij 2Wielers vindt u een groot aanbod aan A-merk fietsen. Zo beschikken wij onder andere over fietsen van gerenommeerde merken als Batavus, Gazelle, Koga en Sparta. Maar we hebben ook een ruim aanbod aan merken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld mountainbikes, wielrenfietsen, elektrische fietsen en modieuze stadsfietsen. Zo zorgt Jan Kooij ervoor dat er voor iedere fietsliefhebber een kwaliteitsfiets in de winkel staat. Niet alleen nieuwe fietsen, maar ook gebruikte, tweedehands fietsen. Jan Kooij geldt in de regio Nijmegen al jaren als een betrouwbare fietsenwinkel op het gebied van merkfietsen. Kortom, dé ideale winkel om uw A-merk kwaliteitsfiets aan te schaffen.

 

Voor elke fiets

Dat Nederlanders van fietsen houden, is wel bekend. Maar niet iedereen houdt van dezelfde soort fiets. Waar de een de fiets gebruikt om naar school of het werk te fietsen, wil de ander juist de natuur in om ruig terrein te overwinnen. Jan Kooij 2Wielers Nijmegen beschikt over een ruim aanbod voor elk type fietser. Of het nu gaat om ATB racefietsen voor avonturiers die graag in het bos crossen of stadsfietsen voor wie graag op gezonde wijze naar het werk gaat. Of elektrische fietsen voor die extra aandrijving tijdens het fietsen. U vindt al deze fietsen, en veel meer, bij Jan Kooij. Dankzij dit diverse aanbod fietsen is er bij Jan Kooij voor iedereen wel iets te vinden!