Fietsen

Bij Jan Kooij 2Wielers kunt u al meer dan 50 jaar terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen. Het is dan ook niet voor niets dat Jan Kooij al jaren een begrip is in Nijmegen en omstreken als het gaat om fietsen van alle soorten, maten en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle merken en types fietsen die het assortiment van Jan Kooij rijk is. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van ons deskundige team? U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze winkel in Nijmegen. Wij helpen u graag verder!

Tweedehands fietsen

Een fiets hoeft niet gloednieuw te zijn om ervoor te zorgen dat je er lekker op kunt fietsen. Dat weten we bij Jan Kooij maar al te goed. In onze winkel in Nijmegen vindt u een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen in alle soorten, maten en kleuren. En van vele merken. Zo zit er voor iedereen wel een mooie, in goede staat verkerende tweedehands fiets tussen. Jan Kooij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bent u er bij ons van verzekerd dat u een goede tweedehands fiets krijgt tegen een eerlijke prijs. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan helpen wij u via onderstaande informatie graag alvast een eindje op weg. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel in Nijmegen voor een passend advies.

De beste tweedehands fietsen van Nijmegen

Tweedehands fietsen van Jan Kooij 2Wielers zijn goed onderhouden. Wij beschikken over een team van uitstekende fietsenmakers, dat er garant voor staat dat de tweedehands fietsen op vakkundige wijze gerepareerd en onderhouden zijn. Koopt u een tweedehands fiets bij Jan Kooij? Dan bent u er dus van verzekerd dat deze fiets in een optimale staat verkeert. Op een tweedehands fiets van Jan Kooij fiets u alsof deze gloednieuw is! Net als bij nieuwe fietsen, hechten we bij Jan Kooij veel waarde aan betrouwbare merken voor onze tweedehands fietsen. Zo weet u dat u bij Jan Kooij niet zomaar een tweedehands fiets koopt, maar eentje van een gerenommeerd merk. In onze winkel in Nijmegen vindt u tweedehands fietsen van bekende merken als Batavus, Gazelle, Koga, Giant, Sparta en nog veel meer. De A-merk kwaliteit die u van ons gewend bent, maar met een scherpe en voordelige prijs; dat zijn de tweedehands fietsen van Jan Kooij Nijmegen.

Verkoop uw fiets aan Jan Kooij 2Wielers

Het is bij Jan Kooij mogelijk om een fiets in te ruilen of te verkopen. U krijgt hiervoor gegarandeerd een eerlijke prijs! Het inruilen van uw fiets is te combineren met de aankoop van uw nieuwe (of tweedehands) fiets bij Jan Kooij. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens erg voordelig!