Fietsen

Bij Jan Kooij 2Wielers kunt u al meer dan 50 jaar terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen. Het is dan ook niet voor niets dat Jan Kooij al jaren een begrip is in Nijmegen en omstreken als het gaat om fietsen van alle soorten, maten en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle merken en types fietsen die het assortiment van Jan Kooij rijk is. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van ons deskundige team? U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze winkel in Nijmegen. Wij helpen u graag verder!

Elektrische fietsen

Het idee dat elektrische fietsen alleen voor ouderen zijn, is al lang achterhaald. De elektrische fiets biedt uitkomst voor iedereen die liever een keer niet met de auto naar het werk gaat of ergens buitenaf woont en ver naar school moet fietsen. Of voor wie liever niet bezweet van het fietsen aankomt bij een date of sollicitatiegesprek. Natuurlijk is de elektrische fiets uitermate geschikt voor een heerlijk tochtje in de natuur. Met dank aan de trapondersteuning fietst u alsof u altijd de wind mee heeft! Bij Jan Kooij in Nijmegen vindt u een ruim aanbod elektrische fietsen, voor zowel dames als heren. Bekijk ons uitgebreide aanbod online. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van ons deskundige team? U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze winkel in Nijmegen. Wij helpen u graag verder!

A-merk elektrische fietsen in Nijmegen

Op zoek naar een elektrische fiets van hoge kwaliteit? Bij Jan Kooij vindt u uitsluitend de beste merken voor dit type fiets. Deze merken zijn gespecialiseerd in het produceren van elektrische fietsen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u met een A-merk elektrische fiets van Jan Kooij de nodige kilometers op comfortabele wijze maakt! In onze winkel in Nijmegen vindt u onder andere merken als Flyer, Cube, Giant en Batavus. Deze merken staan garant voor elektrische fietsen van de hoogste kwaliteit. Jan Kooij heeft een groot aantal A-merken in het assortiment; u heeft dus meer dan genoeg keuze! Zo vindt u bij Jan Kooij in Nijmegen altijd wel een elektrische fiets die aan al uw eisen voldoet.

Typen elektrische fietsen

De elektrische fiets mag dan zelf een type fiets zijn, ook van deze fiets zijn weer meerdere typen verkrijgbaar. Elektrische stadsfietsen om naar uw werk te gaan, mountainbikes voor in het bos, racefietsen voor op de weg of hybride fietsen voor wie niet altijd met aandrijving wil fietsen. Wat voor een type elektrische fiets u ook zoekt, u vindt het bij Jan Kooij in Nijmegen.